Broken tool tips in multiple MFC applications (including Developer Studio). Office 2003?  
Author Message
NancyChina





PostPosted: Mon Jul 26 12:05:43 CDT 2004 Top

Microsoft Office >> Broken tool tips in multiple MFC applications (including Developer Studio). Office 2003?

I have a situation in which tooltips in our MFC-based application (and
others) simply quit working. Even those in Developer Studio 6.0 quit
working.

Rebooting the machine brief restores them, but they will eventually go south
again. I can roughly pinpoint this occurrence to the installation of Office
2003 on the machine (machine OS is Windows XP SP1).

Has anyone else seen this (or even better, know of a fix)?

Thanks,

Rb

Office58  
 
 
Colin





PostPosted: Mon Jul 26 12:05:43 CDT 2004 Top

Microsoft Office >> Broken tool tips in multiple MFC applications (including Developer Studio). Office 2003? Yep, seen this many times.
I gave up using Microsoft tool tips, and wrote my own.




> I have a situation in which tooltips in our MFC-based application (and
> others) simply quit working. Even those in Developer Studio 6.0 quit
> working.
>
> Rebooting the machine brief restores them, but they will eventually go
south
> again. I can roughly pinpoint this occurrence to the installation of
Office
> 2003 on the machine (machine OS is Windows XP SP1).
>
> Has anyone else seen this (or even better, know of a fix)?
>
> Thanks,
>
> Rb
>
>


 
 
R





PostPosted: Mon Jul 26 12:22:08 CDT 2004 Top

Microsoft Office >> Broken tool tips in multiple MFC applications (including Developer Studio). Office 2003? And the link to the source code would be where? 8)

rb



> Yep, seen this many times.
> I gave up using Microsoft tool tips, and wrote my own.
>
>


> > I have a situation in which tooltips in our MFC-based application (and
> > others) simply quit working. Even those in Developer Studio 6.0 quit
> > working.
> >
> > Rebooting the machine brief restores them, but they will eventually go
> south
> > again. I can roughly pinpoint this occurrence to the installation of
> Office
> > 2003 on the machine (machine OS is Windows XP SP1).
> >
> > Has anyone else seen this (or even better, know of a fix)?
> >
> > Thanks,
> >
> > Rb
> >
> >
>
>