Client owa loading ... problem  
Author Message
schears





PostPosted: Thu Jul 27 09:24:07 CDT 2006 Top

Exchange Servers Setup >> Client owa loading ... problem

Hi there

From our network I tryed to connect to a distance owa server.

From ons PC I had no problem but from an onther PC the audentification is
asked and accepted. The screen builds up until in the Inbox I can see
'Loading ...'
Then nothing happens anymore.

Since it worke from one PC my Firewall is ok. I tryed to find a diffent
settings in IE but so far I didn't find anything.

Can somebody tell where to look ?

Thanks in advance for any help.
Best regards

Ralf

Exchange Server39  
 
 
Lee





PostPosted: Thu Jul 27 09:24:07 CDT 2006 Top

Exchange Servers Setup >> Client owa loading ... problem

> Hi there
>
> From our network I tryed to connect to a distance owa server.
>
> From ons PC I had no problem but from an onther PC the
audentification is
> asked and accepted. The screen builds up until in the Inbox I can
see
> 'Loading ...'
> Then nothing happens anymore.
>
> Since it worke from one PC my Firewall is ok. I tryed to find a
diffent
> settings in IE but so far I didn't find anything.
>
> Can somebody tell where to look ?
>
> Thanks in advance for any help.
> Best regards
>
> Ralf

There might be something here that helps:

http://support.microsoft.com/?kbid=280823

Lee.

--
_______________________________________

Outlook Web Access For PDA , OWA For WAP
www.owapda.com

_______________________________________