Windows Mobile 6 HTTP Server  
Author Message
JulioA





PostPosted: Mon Dec 10 01:54:01 PST 2007 Top

PocketPCDev >> Windows Mobile 6 HTTP Server

Is anybody made the HTTPD server worked on a WM 6 machine ? I
installed it like I did since 100 years, but when I issue a http://localhost
or http://www.hide-link.com/ , the phone always try to connect to the Internet
instead of showing the local web page. The installation worked fine,
the www and wwwpub folders are present, the registry settings are ok
(including the "localhost" key value)... So i have no more idea !

Thanks for any idea

activeMedia

Computer92  
 
 
GaryCrean





PostPosted: Mon Dec 10 01:54:01 PST 2007 Top

PocketPCDev >> Windows Mobile 6 HTTP Server I bet this does the same thing on WM5 also



> Is anybody made the HTTPD server worked on a WM 6 machine ? I
> installed it like I did since 100 years, but when I issue a http://localhost
> or http://127.0.0.1, the phone always try to connect to the Internet
> instead of showing the local web page. The installation worked fine,
> the www and wwwpub folders are present, the registry settings are ok
> (including the "localhost" key value)... So i have no more idea !
>
> Thanks for any idea
>
> activeMedia
>
 
 
francois





PostPosted: Mon Dec 10 11:36:47 PST 2007 Top

PocketPCDev >> Windows Mobile 6 HTTP Server I just tried it on an "old" phone WM5 and it does the same, any idea ?



> I bet this does the same thing on WM5 also
>
>
>

> > Is anybody made the HTTPD server worked on a WM 6 machine ? I
> > installed it like I did since 100 years, but when I issue ahttp://localhost
> > orhttp://127.0.0.1, the phone always try to connect to the Internet
> > instead of showing the local web page. The installation worked fine,
> > the www and wwwpub folders are present, the registry settings are ok
> > (including the "localhost" key value)... So i have no more idea !
>
> > Thanks for any idea
>
> > activeMedia- Hide quoted text -
>
> - Show quoted text -

 
 
John





PostPosted: Tue Dec 11 09:30:15 PST 2007 Top

PocketPCDev >> Windows Mobile 6 HTTP Server I believe that Connection Manager is the cause of this since it's not doing
the routing the way you want to.

There is an thread about working around this at
http://groups.google.com/group/microsoft.public.pocketpc.developer/msg/451503f603b55c98?q=PPC2003+PIE+will+not+connect+to+localhost&hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&rnum=5&filter=0

It should still work on later WM devices but there's only one way to find
out...

--
John Spaith
Senior Software Design Engineer
Windows CE Networking
Microsoft Corporation

http://blogs.msdn.com/cenet/.

This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
You assume all risk for your use. © 2007 Microsoft Corporation. All rights
reserved.



>I just tried it on an "old" phone WM5 and it does the same, any idea ?
>


>> I bet this does the same thing on WM5 also
>>
>>
>>

>> > Is anybody made the HTTPD server worked on a WM 6 machine ? I
>> > installed it like I did since 100 years, but when I issue
>> > ahttp://localhost
>> > orhttp://127.0.0.1, the phone always try to connect to the Internet
>> > instead of showing the local web page. The installation worked fine,
>> > the www and wwwpub folders are present, the registry settings are ok
>> > (including the "localhost" key value)... So i have no more idea !
>>
>> > Thanks for any idea
>>
>> > activeMedia- Hide quoted text -
>>
>> - Show quoted text -
>